Sign in
  Turnetë GGPoker

  Turnetë GGPoker

  Zbuloni se si të hyni në gamën e gjerë të turneve GGPoker që janë në dispozicion të lojtarëve.

  • Lajme për Turnetë e Pokerit
  • Turne të garantuara
  • Freezeouts
  • Turne Progresive Bounty
  • Riblej Turne
  • Satellites
  • Turbo Turne
  • Turnetë Shootout
  • World Series of Poker
  • Kodi i Bonusit GGPoker

  Lajme për Turnetë e Pokerit

  GGPoker ofron një nga oraret më të mëdha të turneve në botën e pokerit online.

  Lojtarët mund të zgjedhin nga turne të shumtë çdo ditë, me gjithçka, nga freerollet deri te turnetë high roller të disponueshme, dhe ju do të gjeni një sërë aksionesh që i përshtaten të gjitha buxheteve.

  Përveç varianteve të njohura të pokerit si Texas Hold'em dhe Omaha , lojtarët GGPoker mund të luajnë gjithashtu lojëra ekskluzive dhe unike.

  Përveçse janë në gjendje të hyjnë drejtpërdrejt në ngjarjet WSOP në GGPoker , lojtarët e regjistruar mund të zgjedhin gjithashtu nga një numër i madh turneu. Lexoni për detaje të plota të turneve që mund të luani në GGPoker .com .

  Turne të garantuara

  Turnetë e garantuara vijnë me një grup çmimesh të garantuara. Shuma e garantuar do të shpërndahet nga GGPoker siç është premtuar - edhe nëse shuma totale e grumbulluar e blerjeve bie më pak se shuma e garantuar. Shuma e garantuar e çmimit për çdo turne tregohet në hollin e turneut, nëse është e aplikueshme.

  Ngrirjet

  Në fillim të një turneu freezeout , të gjithë lojtarët do të marrin një sasi të barabartë të çipave të turneut. Nuk mund të shtoni më shumë çipa pasi të ketë filluar turneu. Nëse humbni të gjitha çipat tuaja, atëherë do të eliminoheni nga turneu. Nëse turneu nuk është një turne riblerjeje, atëherë ai do të jetë një freezeout .

  Turne Progresive Bounty

  Në një Bounty Progressive Knockout ( PKO ), çdo lojtar ka një shpërblim në kokën e tij ose të saj. Kur një lojtar eliminohet nga një turne, gjysma e shpërblimit të lojtarit përkatës i shtohet shpërblimit të lojtarit që e eliminon atë ose atë. Gjysma tjetër e shpërblimit të lojtarit të nokautuar do t'i jepet lojtarit që e eliminoi atë si një çmim i menjëhershëm në para!

  Riblej Turne

  Të gjithë lojtarët marrin një sasi të barabartë të çipave të turneut në fillim të lojës. Gjatë turneut, çdo lojtar ka mundësinë për të riblerur (që është blerja e çipave shtesë të barazvlefshëm me pirgun fillestar të çipave).

  Lojtarët mund të riblejnë në çdo kohë gjatë periudhës kohore të specifikuar, kur sasia e tyre aktuale e çipit është e barabartë ose më e ulët se çipat fillestarë.

  Nëse është e aplikueshme, detajet në lidhje me turnetë e riblerjes do të tregohen në hollin e turneut kur të identifikoheni.

  Satelitët

  Turnetë Satellite janë ngjarje kualifikuese që ju japin një mundësi për të fituar një vend në turnetë kryesore ku do të gjeni një blerje më të lartë. Mund të futni Satellites në turnetë e ngjarjeve kryesore dhe Bounty Hunters në lloje turbo dhe shpejtësi normale.

  Turbo Turne

  Turbo turnet janë variacione me ritme të shpejta të turneve të rregullta me blind më të shkurtër dhe më pak kohë për të vepruar. GGPoker ofron një shumëllojshmëri të turneve turbo duke përfshirë satellites dhe garancitë ditore.

  Turnetë e gjuajtjeve

  Hyni në një Shootout ku tabelat nuk janë të balancuara pasi lojtarët janë eliminuar. Loja vazhdon derisa të mbetet vetëm një lojtar në tavolinë. Pasi të jetë përcaktuar një fitues në 'raundin' e parë, të gjithë fituesit e tavolinës ri-ulen në tavolina të reja dhe do të fillojë një 'raund' i dytë.

  Në fillim të çdo raundi, çipat e lojtarëve të mbijetuar dhe niveli i verbër, rivendosen në grupin fillestar të turneut. Të gjitha raundet vazhdojnë në këtë mënyrë derisa të përcaktohen të gjitha pozicionet fituese të çmimeve dhe të shpallet një fitues i drejtpërdrejtë i turneut.

  Seria Botërore e Pokerit

  World Series of Poker ( WSOP ) është ngjarja më e madhe dhe më prestigjioze e lojërave në botë, dhe lojtarët mund të hyjnë në ngjarjet WSOP direkt në GGPoker , me lojtarë ndërkombëtarë në mbarë botën në gjendje të luajnë ngjarje Satellite për mundësinë për të siguruar një vend në tavolina në Las Vegas.

  Kodi i Bonusit GGPoker

  Për të hyrë në një turne, do t'ju duhet të identifikoheni ose të hapni një llogari të re. Nëse jeni ende për t'u bashkuar, duhet vetëm një minutë për t'u regjistruar dhe kodi i bonusit GGPoker GOPOKER mund t'u sigurojë lojtarëve të rinj bonusin më të madh të mirëseardhjes në dispozicion, me bonus pokeri deri në 600 dollarë të disponueshëm.

  undefined
  Ja se si të përdorni kodin dhe të filloni:

  1. Shkoni te GGPoker .com (kjo lidhje e sigurt ju çon drejtpërdrejt në faqen e regjistrimit në faqen zyrtare të internetit) dhe trokitni lehtë mbi butonin 'Regjistrohu'.
  2. Zgjidhni vendin ku jetoni dhe shkruani adresën tuaj të emailit.
  3. Kur pyeteni në formularin e shkurtër nëse keni një kod bonus, shkruani kodin GOPOKER .
  4. Pasi të jeni regjistruar, atëherë mund të kërkoni bonusin tuaj!

  Për të marrë bonusin, duhet të bëni depozitën tuaj të parë. Duke përdorur kodin GOPOKER ju do të merrni një bonus depozite 100%, me deri në 600 dollarë para bonus në dispozicion.

  Vlera e depozitës suaj të parë do të përputhet, dollar për dollar, deri në një maksimum prej $600. Bonusi zhbllokohet në këste prej 5 dollarësh sa herë që gjeneroni 20 dollarë në tarifat e grumbullimit neto ose të turneut. Nuk ka asnjë nxitim për të kërkuar të gjithë bonusin, pasi oferta është e vlefshme për 90 ditë pasi të keni bërë depozitën tuaj.

  Përndryshe, ju mund të zgjidhni një bonus më të ulët prej 100 dollarësh, i cili jepet si para dhe bileta.

  Duhet më pak se një minutë për t'u regjistruar dhe për të bërë një depozitë, dhe pasi ta keni bërë këtë, mund të kërkoni bonusin tuaj. Mund të mësoni më shumë rreth kodit dhe si ta përdorni këtu .

  undefined
  Të gjitha turnet janë të disponueshme në PC, Mac dhe pajisje celulare, me aplikacionin GGPoker të disponueshëm për t'u shkarkuar si në pajisjet Android ashtu edhe iOS .

  Do të gjeni softuer të klasit botëror i cili është i optimizuar për lojën në celular dhe tablet, dhe pasi të jeni regjistruar, mund të hyni në hollin e turneut për të parë të gjitha turnet e ardhshëm!

  Turnetë e disponueshme në GGPoker përfshijnë:

  • Ngjarjet World Series of Poker ( WSOP ) *
  • GGMasters
  • MILION $
  • Saturday Session
  • Daily Guarantees
  • High Rollers
  • Bounty Hunters
  • Chinese Zodiac
  • Omaholic
  • T$ Builder

  * Në dispozicion për lojtarët ndërkombëtarë. Banorët e SHBA-së mund të hyjnë në ngjarje nëpërmjet faqes së internetit WSOP .